top of page
Sigtuna - Elektriker.jpg

Felsökning

Har du apparatur som slutat funka som den ska? Eller blir du plötsligt strömlös när du gör något du brukar? Vi på Sigtuna Elektriker kan ordna tid till dig då vi kommer och undersöker saken snarast, och vi erbjuder dig eljour med en av våra jourelektriker när det är akut!

Elfel kan dyka upp plötsligt, och orsakerna kan vara många! Kontakta oss redan idag så behöver du inte undra eller fundera, vi på Sigtuna Elektriker ser till att din elanläggning är säker och välfungerande. Dessutom kan vi hjälpa dig att planera i förväg för hur din elanläggning behöver se ut om du planerar att bygga ut hemma eller utöka verksamheten på jobbet!

 

Ibland behöver elanläggningar utökas eller förbättras genom nya dragningar, kontakter eller elcentraler. På industriell nivå eller på kontor är detta behov extra tryckande när flera inom personal har maskineri eller teknik som ska användas samtidigt. Oavsett om det är något du undrar över när det gäller elfel hemma eller på kontoret/jobbet, ser vi till att det blir åtgärdat om du kontaktar oss. Gå inte strömlös eller orolig, vi råder bot på alla elfel och felsöker grundligt så du kan känna dig helt trygg med din elanläggning!

Elektriker i Sigtuna med omnejd!

Om felsökning av elen

Om du misstänker att något är fel med elinstallationerna hemma eller på kontoret är det alltid bäst att ta kontakt med en certifierad elektriker som kan utföra en felsökning. Då kan du vara lugn med att vad helst det kan vara som orsakar felet blir uppdagat och åtgärdat utan vidare risker. Ibland är det bara apparater eller teknik som behöver bytas ut, eller överbelastade säkringar, men det är oavsett alltid bäst att kontakta ett proffs som kan se till att allt är helt ok. Elfel är inget att leka med, och kan orsaka allvarliga konsekvenser som bränder eller elektriska personskador om de inte felsöks och åtgärdas snabbt.

 

Med en fungerande jordfelsbrytare är den största faran för personskador avsevärt mindre, men det är oavsett alltid bäst att inte låta saken bero. Ta kontakt med oss så kan en av våra erfarna och certifierade elektriker komma till dig där du befinner dig i Sigtunasområdet och göra en grundlig felsökning så att alla fel kan åtgärdas och framtida fel förebyggas. Dessutom har du då en installatör som kan se till att all apparatur är inkopplad på rätt sätt till din elanläggning.  

elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Sigtuna med omnejd!

Sigtuna Elektriker - Professionell Felsökning!

När något är fel och det involverar el är viktigt att problemet blir åtgärdat professionellt! Hos oss på Sigtuna Elektriker får du alltid hjälp med att felsöka och åtgärda problem, både hemma och på din verksamhet av våra certifierade elektriker. När vi är klara hos dig kan du då känna dig helt trygg med resultatet och därtill är du försäkrad genom oss för det arbete vi utfört åt dig! Ta kontakt med oss idag så är elfelen ett minne blott!

bottom of page